Henkilöstövuokraus ja sen juridiikka

Henkilöstövuokraus ja siihen liittyvät työoikeudelliset kysymykset ovat monitahoisia ja voivat aiheuttaa päänvaivaa. Miten oikeudet ja velvollisuudet määräytyvät henkilöstövuokrauksessa? Kenelle ilmoitetaan sairauspoissaoloista – työnantajalle vai käyttäjäyritykselle? Kumpi laatii työvuoroluettelon? Entä kumpi antaa tarpeen vaatiessa varoituksen vuokratyöntekijälle? 

Henkilöstövuokraukseen liittyvässä koulutuksessamme käydään läpi vuokratyöhön liittyviä käsitteitä ja sitä koskevaa työlainsäädäntöä eri näkökulmista. Koulutus tarjoaa ajantasaisen tietopaketin henkilöstövuokraukseen liittyvästä lainsäädännöstä.  

Koulutuksessa käsitellään mm. määräaikaisten työsopimusten käytön edellytyksiä vuokratyöalalla, työturvallisuusvastuun jakautumista sekä henkilöstövuokrauksen ja alihankinnan rajapintaa. Lisäksi koulutuksessa käsitellään, miten henkilöstöpalveluyrityksen ja käyttäjäyrityksen välinen asiakassopimus vaikuttaa työsopimuksen ehtoihin. 

Miten pääsen kouluttautumaan? 

Koulutus sopii erinomaisesti esihenkilö- ja HR-tehtävissä toimiville. Se voidaan toteuttaa yrityksesi tarpeisiin tarkemmin räätälöitynä joko lähi- tai verkkokoulutuksena edullisella hinnallamme. Kerro toiveistasi, niin suunnitellaan koulutuksen sisältö yhdessä. Löydät yhteystietomme täältä. 

Järjestämme henkilöstövuokraukseen liittyen myös kaikille avoimia yleisiä koulutuksia. Katso tulevat koulutuksemme koulutuskalenterista. 

Ajankohtaista - Paltalex