Ratkaisuja yrityksesi työoikeudellisiin pulmiin – tutustu palvelutarjontaamme!

Henkilöstövuokraus - Paltalex

Yrityskonsultoinnin ja oikeudenkäyntipalveluiden avulla selvitämme yritysten akuutteja työoikeudellisia kysymyksiä. Lisäksi koulutuspalvelumme tarjoavat tuoreimman tiedon työlainsäädännöstä ja tuoreista lakimuutoksista.  

Onko yrityksesi haastettu oikeuteen vastaajaksi? Tai onko yrityksesi henkilöstöllä tarvetta saada lisää tietoa esimerkiksi esimiehen oikeuksista ja velvollisuuksista, työajasta ja vuosilomasta, työsopimuksen päättämisestä tai vaikka työturvallisuudesta? Kaipaatteko tukea yrityksenne muutostilanteisiin?  

Ratkaisu yllä oleviin kysymyksiin löytyy Paltalexin palvelutarjonnasta! Ratkomme akuutteja työoikeudellisia kysymyksiä ammattitaitoisesti ja tarjoamme työlainsäädäntöön liittyvää ajankohtaista koulutusta sekä kaikille avoimin koulutusten muodossa että täysin yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitynä. Palveluihimme kuuluvat:  

Asiantuntijoillamme on pitkäaikaista kokemusta työelämän riita- ja rikosasioista sekä monipuolista työoikeudellista asiantuntemusta. Palveluiden tarkemmasta sisällöstä sovitaan aina yksilöllisesti kanssasi, jotta ne vastaavat parhaiten tavoitteisiinne.  

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

Ari Janeskari - Toimitsjohtaja / Paltalex Oy
Ari Janeskari
Toimitusjohtaja (VT)
Terhi Salonpää
Terhi Salonpää
Lakimies