Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti rekrytointiprosessiin liittyvää juridiikkaa. Koulutuksessa tarkastellaan esimerkiksi mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitkä voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta. 

Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen -koulutuksessa perehdytään yhdenvertaisuus- sekä tietosuojavaatimuksiin ja tarkastellaan, mitkä ovat kielletyt ja sallitut kysymykset sekä miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen.

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti kohta kohdalta ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot kannattaisi kirjata työsopimukseen erilaissa tilanteissa.

Koulutus sopii erinomaisesti esihenkilö- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimusten laatimisen parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksella päivität osaamisesi rekrytointiprossiin liittyvästä juridiikasta ja saat työkaluja yrityksesi rekrytointiprosessin onnistuneeseen läpivientiin.

Tämäkin koulutus voidaan toteuttaa myös yrityksesi tarpeisiin tarkemmin räätälöitynä joko lähi- tai verkkokoulutuksena edullisella hinnallamme. Kerro toiveistasi, niin suunnittelemme koulutusohjelman yhdessä. Löydät yhteystietomme täältä.

Henkilöstövuokraus - Paltalex