Näin osallistut Paltalexin webinaarikoulutuksiin!

Avoimet koulutukset

Paltalexin avoimet koulutukset on järjestetty keväästä 2022 alkaen hybriditilaisuuksina, eli osallistujana voit valita haluatko osallistua koulutukseen etänä webinaarina vai saapua paikan päälle Paltan toimistolle.

Webinaarien avulla koulutuksiimme voi osallistua mistä päin Suomea tahansa! Webinaarikoulutuksemme järjestetään GoToWebinar-alustan kautta. Pääset liittymään webinaariin linkin kautta, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutusta.

Voit liittyä webinaariin esimerkiksi

  • tietokoneella,
  • tabletilla tai
  • älypuhelimella.

Pidäthän huolta, että laitteessasi on toimivat kaiuttimet tai kuulokkeet. Webkameraa et tarvitse ja mikrofoni ei ole välttämätön.

Osallistujille on mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarien aikana joko ohjelmassa näkyvän Questions-laatikon kautta tai vaihtoehtoisesti nostamalla kätensä pystyyn ohjelman käsikuvakkeen avulla ja avaamalla mikrofoninsa. Webinaareissa mukana oleva assistentti jakaa puheenvuoroja ja lukee kysymyksiä kouluttajille sopivissa väleissä.

Webinaaritekniikka mahdollistaa myös koulutusten tallentamisen, jolloin voit katsoa koulutuksen sinulle sopivassa välissä, mikäli et pääse koulutuksen aikana linjoille tai paikan päälle. Kaikki Paltalexin avoimet koulutukset tallennetaan ja tallenteet ovat katsottavissa koulutukseen ilmoittautuneille kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen huolimatta siitä, pääsitkö juuri koulutuspäivänä kuulolle.

Yrityskohtaiset koulutukset

Suoraan yritysten tarpeisiin räätälöidyissä yrityskohtaisissa koulutuksissa osapuolet voivat sopia koulutuksen toteutustavasta keskenään. Koulutukset voidaan järjestää esimerkiksi asiakkaan toimitiloissa tai etänä Microsoft Teamsin kautta. 

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla herää kysyttävää koulutuksistamme! Löydät yhteystietomme täältä.