Henkilöstövuokraus ja sen juridiikka

Henkilövuokraus ja sen juridiikka voivat aiheuttaa päänvaivaa. Miten oikeudet ja velvollisuudet määräytyvät henkilöstövuokrauksessa? Kenelle ilmoitetaan sairauspoissaoloista – työnantajalle vai käyttäjäyritykselle? Kumpi laatii työvuoroluettelon? Entä kumpi antaa tarpeen vaatiessa varoituksen vuokratyöntekijälle?

Henkilöstövuokrauksen juridiikka -koulutus tarjoaa ajantasaisen tietopaketin henkilöstövuokraukseen liittyvästä lainsäädännöstä. Koulutuksessa käsitellään mm. määräaikaisten työsopimusten käytön edellytyksiä vuokratyöalalla, työturvallisuusvastuun jakautumista sekä henkilöstövuokrauksen ja alihankinnan rajapintaa.

Lisäksi koulutuksessa käsitellään, miten henkilöstöpalveluyrityksen ja käyttäjäyrityksen välinen asiakassopimus vaikuttaa työsopimuksen ehtoihin.

Tämä koulutus voidaan toteuttaa myös yrityksesi tarpeisiin tarkemmin räätälöitynä joko lähi- tai verkkokoulutuksena edullisella hinnallamme. Kerro toiveistasi, niin suunnittelemme koulutusohjelman yhdessä. Löydät yhteystietomme täältä.

Ajankohtaista - Paltalex