Oikeudenkäyntipalvelut

Onko yrityksesi haastettu oikeuteen vastaajaksi? Onko yritykselläsi itsellään tarve saada asioita selvitettäväksi oikeudenkäynnin kautta? Ammattitaitoisesti ja tavoitteidenne mukaisesti toteutetut oikeudenkäyntipalvelumme auttavat!

Tarjoamme työ- ja sopimusoikeuden alaan kuuluvia sekä työrikoksiin liittyviä oikeudenkäyntipalveluita. Meillä on työelämän riita- ja rikosasioista pitkäaikainen kokemus, ja työoikeudessa lakimiestemme vahvuudet pääsevät esiin.

Oikeudenkäyntipalveluidemme etuna on palvelualojen kattava tuntemus. Kokeneet ja asiantuntevat lakimiehemme ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä:

Ari Janeskari - Toimitsjohtaja / Paltalex Oy

Koulutuspalvelut

Aiheuttaako uuden lain tulkitseminen päänvaivaa? Tarvitsetko apua yrityksesi työsuhdeasioiden ongelmakysymysten selvittämiseen?

Koulutuspalvelumme sisältävät sekä kaikille avoimia työoikeuteen liittyviä koulutuksia että juuri teidän yrityksenne tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Yrityskohtaisia koulutuksia voidaan järjestää koko organisaatiolle tai vaihtoehtoisesti vain tietylle osalle henkilöstöä. 

Koulutustemme suosittuja teemoja ovat esimerkiksi

Kouluttajina toimivat kokeneet lakimiehemme, joilla on vankka palvelualojen työehtojen tuntemus. Teemme myös yhteistyötä ammattitaitoisten kumppaniemme kanssa. 

Avoimet koulutuksemme järjestetään hybriditilaisuuksina, joissa osallistuja voi valita haluaako osallistua etänä webinaariin vai saapua paikan päälle koulutukseen. Yrityksille räätälöityjen koulutusten toteutuksesta sovitaan koulutuksen suunnittelun yhteydessä. Lue webinaareistamme lisää täällä.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Rekrytointi - Paltalex

Ota yhteyttä:

Terhi Salonpää - lakimies / Paltalex
Vilma Hovi - Palta

Vilma Hovi

Yrityskonsultointi

Konsultointipalvelumme auttavat eteenpäin yrityksesi muutostilanteissa. Asiantuntemuksemme on yrityksesi käytettävissä esimerkiksi työaikaa, palkkausta koskevissa kysymyksissä tai silloin, kun yrityksesi haluaa teettää omaan toimialaansa liittyviä selvityksiä.

Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi silloin, kun

  • yritykselläsi on tarve kehittää työajan suunnittelua,
  • yritykselläsi on tarve kehittää palkkausta tai
  • yrityksesi tarvitsee tukea lakisääteisten henkilöstöä koskevien suunnitelmien tekemiseen.

Konsultoinnin sisällöstä sovitaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Konsultointia tarjoavat kokeneet lakimiehemme ja yhteistyökumppanimme.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Henkilöstövuokraus - Paltalex

Ota yhteyttä:

Ari Janeskari - Toimitsjohtaja / Paltalex Oy