Ota yhteyttä

Oikeudenkäyntipalvelut

Onko yrityksesi haastettu oikeuteen vastaajaksi? Onko yritykselläsi itsellään tarve saada asioita selvitettäväksi oikeudenkäynnin kautta? Meillä on työelämän riita- ja rikosasioista pitkäaikainen kokemus. Työoikeus on paikka, jossa lakimiestemme vahvuudet pääsevät esiin. Hoidamme yrityksesi oikeudenkäyntiasiat ammattitaitoisesti ja tavoitteidenne mukaisesti.

Oikeudenkäyntipalvelumme etuna on palvelualojen kattava tuntemus. Kokeneet ja asiantuntevat lakimiehemme ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä:


Koulutuspalvelut

Tuottaako uuden lain tulkitseminen päänvaivaa? Tarvitsetko apua yrityksesi työsuhdeasioiden ongelmakysymysten selvittämiseen?

Tarjoamme koulutusta työnantajan ja esimiesten oikeuksista ja velvollisuuksista, työelämän lakien käytännön soveltamisesta ja ajankohtaisista lakiuudistuksista. Käytännönläheisten koulutustemme suosittuja teemoja ovat esimerkiksi

  • rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen
  • työsuhteen päättäminen
  • esimiesjuridiikka
  • työaika ja vuosiloma.

Voimme myös suunnitella yhteistyössä kanssanne koulutuksen, joka vastaa juuri teidän yrityksenne tarpeita.

Koulutusta antavat kokeneet lakimiehemme, joilla on vankka palvelualojen työehtojen tuntemus. Teemme myös yhteistyötä ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä:


Yrityskonsultointi

Konsultointipalvelumme auttaa eteenpäin yrityksesi muutostilanteissa. Asiantuntemuksemme on yrityksesi käytettävissä esimerkiksi työaikaa tai palkkausta koskevissa kysymyksissä tai, kun yrityksesi haluaa teettää omaan toimialaansa liittyviä selvityksiä.

Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi silloin, kun

  • yritykselläsi on tarve kehittää työajan suunnittelua
  • yritykselläsi on tarve kehittää palkkausta
  • yrityksesi tarvitsee tukea lakisääteisten henkilöstöä koskevien suunnitelmien tekemiseen.

Konsultointia tarjoavat kokeneet lakimiehemme ja yhteistyökumppanimme.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä: