Ajankohta: Torstai 5.10.2023 klo 9-11.30

Yhteistoimintalaki pähkinänkuoressa: Muutosneuvottelut

Uusittu yhteistoimintalaki tuli voimaan vuoden 2022 alussa, ja työnantajaa koskevat neuvotteluvelvoitteet koottiin uudessa laissa samaan lukuun. Mikä muutosneuvotteluissa muuttui työnantajan näkökulmasta uuden lain voimaan tullessa? 

Yhteistoimintalain mukaiset neuvotteluvelvoitteet aiheuttavat usein päänvaivaa työnantajille ja virheet tai laiminlyönnit neuvotteluvelvoitteissa voivat tulla kalliiksi. Siksi jokaisen yhteistoimintalain piiriin kuuluvan työnantajan kannattaa ottaa muutosneuvotteluiden perusasiat haltuun.  

Tässä Paltalexin koulutuksessa keskitytään erityisesti uuden yhteistoimintalain mukaisten muutosneuvotteluiden yksityiskohtaiseen läpikäyntiin. Asiantuntevat kouluttajamme perehdyttävät sinut muutosneuvotteluiden saloihin käytännön esimerkkien avulla. 

Koulutus on suunnattu erityisesti HR-asiantuntijoille ja esihenkilöille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Kouluttajina toimivat Palvelualojen työnantajat Paltan johtava työmarkkina-asiantuntija Aki Raudas ja työmarkkina-asiantuntija Emilia Uotila.

Koulutus nauhoitetaan ja linkki tallenteeseen jaetaan ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa.

Aika ja paikka:

  • Torstai 5.10. klo 9-11.30 (viimeinen ilmoittautumispäivä 28.9.)
  • Hybriditilaisuus – Paltan toimisto ja webinaari

Hinnat ja peruutusehdot: 

  • Hinta Palta ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 
  • Hinta muille kuin jäsenille 300 € + alv 24% 


Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin neljä osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 


Osallistujien kommentteja aiemmista yhteistoimintalain muutosneuvotteluita käsittelevistä koulutuksista:

“Selkeä esitys, hyviä esimerkkejä.” 
“Asiat hyvin käyty läpi.” 
“Hyvä peruspaketti uudistuneesta laista hyvillä esimerkkioikeuskäytännöillä havainnollistettuina.”