Ajankohta: Tiistai 2.5.2023 klo 9-11.30

Työoikeuden ajankohtaiset lakimuutokset ja oikeuskäytäntö – tiivis infopaketti työnantajille

Työlainsäädännön alueella on viime aikoina tullut tai on tulossa voimaan useita merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat työnantajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Tämän vuoksi on tärkeää olla tietoinen tulevista muutoksista ja niiden sisällöstä. 

Tässä Paltalexin koulutuksessa käymme läpi viimeisimmät muutokset sekä tulevia uudistuksia pähkinänkuoressa ja annamme eväitä säännösten soveltamiseen. Lisäksi koulutukseen sisältyy katsaus viimeisimpään oikeuskäytäntöön ja tärkeimpiin tuoreisiin työoikeudellisiin ratkaisuihin sekä siihen, mitä ne tarkoittavat työnantajan kannalta. 

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavat asiat: 

  • Mitä muutoksia on tulossa työsuhteen käsitteen määrittelyyn? Mitä se merkitsee työsuhteessa ja yrittäjänä tehtävän työn välisessä rajanvedossa? 
  • Mitä muutoksia on tulossa yhdenvertaisuussuunnitelman sisältöön sekä työnantajan velvollisuuteen edistää yhdenvertaisuutta? 
  • Mitä muutoksia on tulossa työntekijän henkilötietojen keräämiseen työsuhteen aikana?  
  • Mitä velvollisuuksia työnantajalla on yli 55-vuotiaiden tuta-perusteella irtisanottujen eläkeputken poistamiseen ja muutosturvan kehittämiseen liittyen? 
  • Tuoretta työoikeudellista oikeuskäytäntöä. 

Tule kuulemaan tarkemmin yllä olevista lakimuutoksista ja vireillä olevista lakihankkeista. Koulutus on suunnattu erityisesti HR-asiantuntijoille ja juridiikan asiantuntijoille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Kouluttajina toimivat Palvelualojen työnantajat Paltan työmarkkina-asiantuntijat Mirella Drushinin ja Maiju Hautamäki.

Koulutus nauhoitetaan ja linkki tallenteeseen jaetaan ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa.

Aika ja paikka:

  • Tiistai 2.5. klo 9-11.30 (viimeinen ilmoittautumispäivä 25.4.)
  • Hybriditilaisuus – Paltan toimisto ja webinaari

Hinnat ja peruutusehdot:

  • Palta ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 
  • Muille kuin jäsenille 300 € + alv 24% 


Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin neljä osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.