Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työsopimuksen tekeminen

Uusien työntekijöiden rekrytointiin liittyy paljon juridiikkaa, jonka hallitseminen on työnantajalle tärkeää tarpeettomien ongelmatilanteiden välttämiseksi. Rekrytointiprosessiin liittyvän juridisen osaamisen päivittäminen ja ylläpitäminen on tärkeää, jotta organisaatiollasi on työkalut rekrytointiprosessien onnistuneeseen läpivientiin. 

Koulutuksessa käydään kattavasti läpi rekrytointiprosessiin liittyvää juridiikkaa ja tarkastellaan esimerkiksi sitä, mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitkä voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta.  

Koulutuksessa perehdytään myös yhdenvertaisuus- sekä tietosuojavaatimuksiin ja tarkastellaan, mitkä ovat kielletyt ja sallitut kysymykset sekä miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen. 

Lisäksi koulutuksessa voidaan käydä läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti kohta kohdalta ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot kannattaisi kirjata työsopimukseen erilaissa tilanteissa. 

Miten pääsen kouluttautumaan? 

Koulutus sopii erinomaisesti esihenkilö- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimusten laatimisen parissa työskenteleville henkilöille. Se voidaan toteuttaa yrityksesi tarpeisiin tarkemmin räätälöitynä joko lähi- tai verkkokoulutuksena edullisella hinnallamme. Kerro toiveistasi, niin suunnitellaan koulutuksen sisältö yhdessä. Löydät yhteystietomme täältä. 

Järjestämme rekrytointiin ja työsuhteen ehtoihin liittyen myös kaikille avoimia yleisiä koulutuksia. Katso tulevat avoimet koulutuksemme koulutuskalenterista. 

Henkilöstövuokraus - Paltalex