Esihenkilöjuridiikkaa käytännönläheisesti

Toimitko esihenkilönä ja mietit, mitä kaikkea esihenkilöasemassa toimivan oikein pitää tietää? Esihenkilöjuridiikkaa käsittelevissä koulutuksissamme käydään läpi työsuhteeseen liittyviä asioita, jotka jokaisen esihenkilön on hyvä tuntea työssään toimiakseen oikein ja välttääkseen turhia ongelmatilanteita.  

Koulutuksesta saat tiiviin perustietopaketin esihenkilön oikeuksista ja velvollisuuksista – käsittelemme mm. rekrytointiin, työsopimuksen tekemiseen, sairauspoissaoloihin, työaikaan sekä työsuhteen päättymisiin liittyviä kysymyksiä. Käymme siis läpi työsuhteen koko elinkaaren rekrytoinnista työsuhteen päättämiseen, ja käsittelemme yleisimpiä työsuhteessa esille tulevia ongelmatilanteita sekä niihin liittyviä esihenkilön työkaluja. 

Miten pääsen kouluttautumaan? 

Koulutus sopii kaiken kokoisille organisaatioille ja etenkin uusille esihenkilöille, mutta kuka tahansa on tervetullut mukaan päivittämään omaa osaamistaan. Se voidaan toteuttaa yrityksesi tarpeisiin tarkemmin räätälöitynä joko lähi- tai verkkokoulutuksena edullisella hinnallamme. Kerro toiveistasi, niin suunnitellaan koulutuksen sisältö yhdessä. Löydät yhteystietomme täältä. 

Järjestämme esihenkilöjuridiikkaan liittyen myös kaikille avoimia yleisiä koulutuksia. Katso tulevat koulutuksemme koulutuskalenterista. 

Työsuhteen päättäminen - Paltalex