Katsaus koulutusvuoteen 2022 

Vaikka vuodenvaihde lähestyy jo kovaa vauhtia, vielä ehtii kääntää katseen hetkeksi menneeseen vuoteen. Paltalexin koulutuksia järjestettiin vuonna 2022 ennätyksellisen paljon, ja tulevan vuoden koulutuskokonaisuuksia suunnitellaan vielä paremmin asiakkaitamme palveleviksi. 

Vuonna 2022 Paltalexin suosittuja avoimia koulutuksia järjestettiin 36 kappaletta, mikä on enemmän kuin minään aiempana vuonna. Erityisen suosittuja olivat vuoden 2022 alusta voimaan tullutta uudistettua yhteistoimintalakia käsittelevät koulutukset sekä ajankohtaiset koulutusaiheet, kuten työelämän tietosuoja sekä etätyö ja hybridityö työnantajan näkökulmasta. 

– On hienoa huomata, että koulutuksemme kiinnostavat ja osallistujia riittää, vaikka tapahtuma- ja koulutustarjontaa on runsaasti. Koulutuksista saadun palautteen perusteella olemme pystyneet tarjoamaan osallistujille paljon uutta tietoa ja tärkeää kertausta työoikeudesta sekä hyödyllisiä vinkkejä käytännön työhön. Juuri tällaista palvelua haluammekin tarjota, sanoo Paltalexin koulutuspalveluista vastaava lakimies Terhi Salonpää

Tulevana vuonna koulutusten määrän on tarkoitus olla suunnilleen sama kuin vuonna 2022, ja kokonaisuutta on suunniteltu koulutuspalautteita kuunnellen ja organisaatioiden vuosikelloa tarkastellen. Menneen vuoden suositut koulutukset ovat tarjolla myös kevään 2023 koulutuskalenterissa, samoin kuin ajankohtaiset katsaukset esimerkiksi vuosilomaan ja uuteen ilmoittajansuojelua koskevaan whistleblowing-direktiiviin liittyen. 

Tutustu kevään 2023 koulutuskalenteriin kokonaisuudessaan täällä: https://paltalex.fi/koulutukset/.  

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme vuodesta 2022! 


Mikäli sinulle tulee kysyttävää koulutuksistamme, ota yhteyttä!

Terhi Salonpää - lakimies / Paltalex
Terhi Salonpää
Lakimies
Vilma Hovi - Palta
Vilma Hovi
Assistentti