Henkilöperusteinen irtisanominen -webinaari

Miten toimia, kun työntekijä yrittää parhaansa, mutta se ei vain riitä ja hän alisuoriutuu? Entä silloin, kun työntekijä kieltäytyy työstä, käyttäytyy sopimattomasti tai toimii jopa rikollisesti? Mitkä ovat työnantajan lailliset keinot ja velvoitteet puuttua tilanteisiin, joissa työntekijä laiminlyö tai rikkoo velvoitteitaan?

Työntekijän rikkoessa tai laiminlyödessä työsuhteesta johtuvia velvoitteitaan on tärkeää, että jokaisella esimiehellä on tiedossa, mikä onkaan kyseisessä tilanteessa oikea tapa puuttua asiaan. Voidaanko työsuhde purkaa vai onko sittenkin perusteet ainoastaan varoituksen antamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi työsopimuslain mukaiset työsuhteen henkilöperusteiset päättämisperusteet sekä päättämiseen liittyvät menettelysäännökset. Tämän lisäksi käsitellään esimerkkien avulla tyypillisiä työsuhteen päättämistilanteita ja seikkoja, joita työsuhteen päättämistä harkittaessa on hyvä ottaa huomioon.

Tervetuloa Paltalexin koulutukseen, jossa asiantuntijamme Viivi Väistö perehdyttää henkilöön liittyvästä syystä johtuvan työsuhteen päättämisen juridiikkaan.

Aika: ke 22.4.2020 klo 9.00–12.00

Paikka: webinaari. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse, samoin kuin tarkemmat ohjeet webinaarin toiminnasta.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen ma 13.4. mennessä täältä.

Hinnat ja peruutusehdot:

WEBINAARI hinta PALTA ry:n jäsenille 150 € + alv 24 %
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 270 € + alv 24%

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä.